Restaurant in Sofia
Резервирай

Social Cafe Bar & Kitchen, София

Успяхме да съберем на едно място редица потребности на съвременния човек, да удовлетворим желания, вкусове и предпочитания. Някой ще каже, че в Social Cafe Bar & Kitchen всеки може да открие нещо, сякаш е добавено лично за него. И няма да сгреши. Помислено е за интериора, за детайлите, за менюто, за обслужването ... за хората. Към палитрата плюсове може да добавим още много, но нека всеки посетител сам прецени.

Може да се похвалим с подбрана кухня и чудесни напитки, с позитивни мнения на туристи и най-вече със своите неуморими клиенти. Защото нашият ресторант носи мотото "социален' и като такъв предразполага за множество разговори на различни теми, за поднасяне на новини, за отбелязване на празници. На почит е вербалното общуване. И храната, разбира се, но за нея повече може да прочетете в страница "От кухнята на ресторанта".

Приятната, но ненатрапчива обстановка, както и пространството добринасят всеки клиент да се чувства добре, на място и обгрижен.

Заведението е разположено на два етажа. Масите са достатъчно и на достатъчно растояние една от друга. Има места за малки и големи компании, за по-млади и хора на възраст. Интериорът е прекрасено съчетание на модерно и вечно. Дървени елеметни ще ви върнат назад във времето, но прочетени по съвременен начин ще привлекат интереса ви. Може да откраднете някоя идея от нас, няма да се разсърдим. Детайлите и табелите с надписи могат да отнемат вниманието Ви за значителен период от време. Оставете някои за следващото си посещение и се насладете на компанията и храната. Менюто е разнообразно и все пак съсредоточено в средиземноморката и италианската кухня. Всеки може да намери нещо интересно, ново и възхитително вътре.

Експериментирайте. Няма да съжалявате. Дамите на диета да са внимателни, защото имаме неустоими, уникални десерти.
Обикновено вечерите в края на седмицата са отделени тематично, с музика на живо, а защо не и танци? Следете нашата програма. Какво по хубаво от това да намерите точния музикален акомпанимент към блюдото и компанията си? Насладете се на прекрасната вечер, отпуснете се след тежката седмица, заредете батериите позитивно.Така че ... Бъдете социални и извън интернет, със съдействието на Social Cafe Bar & Kitchen. Добре дошли в София!