Restaurant in Sofia
Резервирай

Ресторант София | Гурме специалитети
Най-доброто от интернационалната кухня

Предразполагаме гостите си за сладки и продължителни, смислени и интригуващи разговори. Но всичко това, както знаем, върви най-добре с подходящото блюдо и напитка.Ресторант Social Cafe Bar & Kitchen е правилната комбинация. Изберете вашия събеседник или компания, а за храната ще се погрижим с най-голямо старание. Ако не може да изберете сами - попитайте нашия приветлив персонал. Ако не знаете какво вино ще отива на избраното ястие - попитайте нашия приветлив персонал.

Като популярна точка в центъра на София, Social Cafe Bar & Kitchen е посещавана дестинация както от местни, така и от туристи. Мненията в социалните мрежи и туристически каталози провокират нови любопитни гурме ценители и съответно нови доволни посетители. Нашата интернационална кухня в съчетание с щипка уникална добавка, любов и качество намира съмишляници от цял свят. Пастата ни е прясна, бургерите са ни гурме, салатите "имат вкус", а десертите са неповторими! Ресторант Social Cafe Bar & Kitchen, София :)

София е популярна туристическа спирка и за българи, и за чужденци. Има своя исторически и културен чар, своите фермерски пазари, изложения, събития, нощен живот. Но това, което привлича хора от различни крайща на света, несъмнено е кулинарният туризъм. Повечето докоснали се до "произведено в България" ястие стават и остават вечни почитатели. Така, дори международни рецепти и специалитети, пречупени през нашите разбирания имат друг вкус. Вкус, който намира одобрение навред. С много качествени ресторанти и клубове може да се похвали нашата столица. Както и нашите колеги, така и ние се стремим да надграждаме идеите си с действия, да преминаваме на следващото стъпало смело и сигурни в качеството, да доизграждаме положителния имидж на София, България в сферата на ресторантьорството и кулинарията.