Restaurant in Sofia
Резервирай

Галерии

Разгледайте нашето меню, интериор, лятна градина! Насладете се на престоя си в центъра на София.
Превъзходна храна, качествени напитки и наистина социална атмосфера.

Галерии

Разгледайте нашето меню, интериор, лятна градина! Насладете се на престоя си в центъра на София.
Превъзходна храна, качествени напитки и наистина социална атмосфера ;)

Social Cafe Bar & Kitchen

Правилното място за сладки приказки, вечеря или коктейл. Разполоьен баш в центъра на София, ресторантът ще Ви изненада с гостоприемство, учтивост, стил.

Нашето меню

Тръгваме от предястието, разядка или салата ... преминаваме към основното - ризото, прясна паста, пица или месни специалитети - пилешки, свински, телешки ... за да финализираме с десерт - Семифредо, Шоколадов тарт, Панакота ...

Едва ли ще успеете да се докоснете до всичко предизвикателно от менюто наведнъж. Заповядайте отново. Различни неустоими предложения за душата и настроението Ви очакват. Според случая, според компанията, според възможностите Ви. Свободно може да експериментирате с нови вкусови усещания, защото всяко предложение в листата ни е добре обмислено, съгласувано и дегустирано от специалисти.

За всеки по нещо - така може да обобщим съдържанието на нашето меню. Да, имаме невероятни пица и паста, пресни салати, брускети, бургери, стекове и гриловани меса, ризото и морски дарове. И да, имаме чудесни предложения за вегетарианци, вегани, деца. Затова казваме, че ресторант Social Cafe Bar & Kitchen е подходящ за цялата Ви компания, за отбелязване на празник, за обед и за вечеря. Менюто е прецизно селектирано, за да може всяко нещо, което излезе от кухнята да е изпипано и безупречно. Екип професионалисти ще се погрижат за вашето удобство от вратата до масата и обратно. Ще ви изпратят с "Ще Ви очакваме отново".

Малко повече за нас

Не е трудно да ни намерите. Не е трудно да изберете точно при нас да хапнете, побъбрите с приятели или проведете бизнес среща. Защото прекрачвайки прага вие вече сте в свата на Social Cafe Bar & Kitchen. Малко по-екстравагантен, малко по-нестандартен и привлекателен. Свят отворен за разговори, усмивки и така омайваща храна, че Ви се иска да се върнете отново и отново или просто времето да спре.

Кафе с ароматен десерт за през деня, здравословен обяд и вечеря, тематични музикални вечери, споделени с най-близките. Social Cafe Bar & Kitchen е утвърдена дестинация с много лица и цвят. Ресторант и бар за различни хора и потребности, за споделени мигове, за споделени вкусове.

Има с какво да Ви изненадваме, разнообразим, зарадваме, удовлетворим. Дори може да научите нещо ново. Нещо пикантно, апетитно или сладко. Някоя клюка, новина, вест. Да открието нови вкусови предпочитания, да съчетаете приятното с полезното и приятното с невероятното!

Прочетете повече

Видео

Още видео

Резервирай маса

Можете да резервирате бързо и лесно чрез нашия онлайн формуляр. Или ни се обадете директно на 087 676 7647.

Разполагаме с 270 места на закрито и 120 на открито (в градината ни). Вътре разполагаме с два етажа - 120 и 150 места.

Нашият адрес е София, бул. Витоша 16. Няма как да ни пропуснете, когато се разхождате по главната пешеходна улица в София.

Работното ни време е от 9 до 2 часа сутринта.